DDT Опубликовано 30 Октября, 2009 в 17:38 Автор Поделиться Опубликовано 30 Октября, 2009 в 17:38 Я не біолог, але... Мені здається, що грипи сімейства H1N1 різняться лиш "ключами", якими вони "відмикають" клітинну мембрану, потім заходять всередину і - маєш! - ведуть себе як будь-який вірус. Цебто користуються з клітинного апарату, щоб синтезувати своїх клонів, підступно "вбудувавшись" у ДНК-код. Тобто: різниці в перебігу захворювання не буде, просто грип розповсюджуватиметься набагато швидше, ніж звичайний (сезонний). І імунітету від його не буде. А летальні випадки трапляються з тими, хто не дотримується рекомендацій з елементарної гігієни, або вимушений перебувати в забрудненому більше, ніж звичайно, бактеріями середовищі. Бо організм, ослаблений вірусом, втрачає здатність ефективно протистояти бактеріальним атакам. Від вірусу грипу захиститися майже неможливо, але запобігти бактеріальному захворюванню можна. явних ознак грипу я не бачу, хоча, можливо, до мого міста епідемія ще не добралася. Не знаю, як там щодо свинячого грипу, але ось на Поділлі масово закривають школи, і навіть зареєстровано випадки смертей, кажуть. що від пневмонії. але хто там їх знає......... Неочікувано, але епідемія докотилась і до мого міста, так що сидіти після канікул ще тижня три дома. Це - стосовно швидкості розповсюдження вірусу. Ссылка на комментарий
anchorman Опубликовано 30 Октября, 2009 в 19:17 Поделиться Опубликовано 30 Октября, 2009 в 19:17 Вітаю всіх на форумі. Щодо грипу - сьогодні у місті бачив ходять у масках.... Грипу злякалися....мабуть. Ссылка на комментарий
DDT Опубликовано 30 Октября, 2009 в 20:11 Автор Поделиться Опубликовано 30 Октября, 2009 в 20:11 DDT, Ось сиджу і фраза ваша в голові крутиться. Адже ось як сказав, так і потягнуло відразу до вас. Вам би в рекламному бізнесі працювати - талант пропадає З цитатою чомусь не вийшло відправити - форум пише що моє повідомлення є дублікатом Дякую за визнання! Я справді трошки працюю в рекламному бізнесі, трошки - в туристичному. Sanyok112, розкажіть про Нерехту Ссылка на комментарий
Татачка Опубликовано 30 Октября, 2009 в 22:52 Поделиться Опубликовано 30 Октября, 2009 в 22:52 Щодо грипу - сьогодні у місті бачив ходять у масках.... Грипу злякалися....мабуть. так і є . при чому - чим далі від центра міста - тим менше паніки я так і не зрозуміла, у Києві закривають вузи чи ні? Ссылка на комментарий
Sanyok112 Опубликовано 31 Октября, 2009 в 09:14 Поделиться Опубликовано 31 Октября, 2009 в 09:14 Не знаю, як там щодо свинячого грипу, але ось на Поділлі масово закривають школи, і навіть зареєстровано випадки смертей, кажуть. що від пневмонії. але хто там їх знає......... Неочікувано, але епідемія докотилась і до мого міста, так що сидіти після канікул ще тижня три дома. Так, вчора в новинах говорили, що канікули на три тижні. Дякую за визнання! Я справді трошки працюю в рекламному бізнесі, трошки - в туристичному.Sanyok112, розкажіть про Нерехту Адже ось як попав - прямо в корінь! А що тут особливо розповідати...заснований в 13 столітті. Місто невеликої (всього лише близько 25 тисяч чоловік населення). Зате відносно тихий, жодної метушні і тому подібне Можу викласти фотографії 1,3)Це парк 2,4) Река Нерехта 5) Панорама центральної площі Ссылка на комментарий
DDT Опубликовано 31 Октября, 2009 в 09:33 Автор Поделиться Опубликовано 31 Октября, 2009 в 09:33 Так, вчора в новинах говорили, що канікули на три тижні. Адже ось як попав - прямо в корінь! А що тут особливо розповідати...заснований в 13 столітті. Місто невеликої (всього лише близько 25 тисяч чоловік населення). Зате відносно тихий, жодної метушні і тому подібне Можу викласти фотографії 1,3)Це парк 2,4) Река Нерехта 5) Панорама центральної площі [ attachment=3071:Фотография___280.jpg] Ссылка на комментарий
Vova Опубликовано 31 Октября, 2009 в 12:20 Поделиться Опубликовано 31 Октября, 2009 в 12:20 так і є . при чому - чим далі від центра міста - тим менше паніки я так і не зрозуміла, у Києві закривають вузи чи ні? Сьогодні пройшовся по Києву дійсно багато людей в масках. Дуже незвично виглядає. Всеж-таки наскільки легко маніпулювати масовою свідомістю. Доречі, красиві фотографії. Ссылка на комментарий
DDT Опубликовано 31 Октября, 2009 в 19:32 Автор Поделиться Опубликовано 31 Октября, 2009 в 19:32 Доречі, красиві фотографії. Дякую. Ссылка на комментарий
DDT Опубликовано 1 Ноября, 2009 в 13:35 Автор Поделиться Опубликовано 1 Ноября, 2009 в 13:35 Ось іще кілька фотографій: Фрегат Італійських ВМС "Амеріго Веспуччі" біля одеського причалу. Військовий корабель Франції "Монкальм" Якщо цікаво, можу опублікувати ще фотографії. Але краще приїжджайте і все побачите на власні очі. Ссылка на комментарий
Татачка Опубликовано 1 Ноября, 2009 в 16:27 Поделиться Опубликовано 1 Ноября, 2009 в 16:27 Ось іще кілька фотографій: Фрегат Італійських ВМС "Амеріго Веспуччі" біля одеського причалу. Військовий корабель Франції "Монкальм" Якщо цікаво, можу опублікувати ще фотографії. Але краще приїжджайте і все побачите на власні очі. класно!!!! наступного літа збираємось із друзями до вашого чудового міста!!! Ссылка на комментарий
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти