I Love MetaL Опубликовано 27 Апреля, 2008 в 18:53 Поделиться Опубликовано 27 Апреля, 2008 в 18:53 Я недавно стал призером ІV етапа Всеукр олимпиады+1 место на олимпиаде универа Шевченко, что автоматически делает меня студентом:-)Поетому я хотел бы узнать про универ то,чего нет на официальном сайте,и , возможно,узнать своих будущих одногрупников.А якщо ви розмовляєте українською, то я буду радий відповісти нею ж! Ссылка на комментарий
zlav Опубликовано 27 Апреля, 2008 в 19:05 Поделиться Опубликовано 27 Апреля, 2008 в 19:05 поздравляю!)) я тож хтю туда поступить но ето только мечты ,нереальные планы а тебе друг мой очень очень повезло))) Ссылка на комментарий
Vova Опубликовано 27 Апреля, 2008 в 19:45 Поделиться Опубликовано 27 Апреля, 2008 в 19:45 1) Якщо ви йдете туди за знаннями - там вам буде важко. 2) Пам'ятайте, що ваша мета стати хіміком. Якщо де-які викладачі будуть говорити, що вам тут не місце - пам'ятайте, що саме їм тут не місце. Таких там 50-70% від всього викладацького складу. Хороші викладочі лишились, але їх мало і вони в невигідному становищі. 3) Вчіть англійську. Я цілком розумію, що мої слова лишають неприємні почуття, але краще дізнатись тепер, ніж потім. Вибір має бути свідомим. Ссылка на комментарий
zlav Опубликовано 27 Апреля, 2008 в 21:11 Поделиться Опубликовано 27 Апреля, 2008 в 21:11 а учителя химии там как ,ато учитель мот и такой попастся што и интерес отобьёт Ссылка на комментарий
I Love MetaL Опубликовано 28 Апреля, 2008 в 18:39 Автор Поделиться Опубликовано 28 Апреля, 2008 в 18:39 Дякую!Я уявляю, на що йду, і знаю що просто не буде. Але Шева - моя кришталева мрія з того часу ,як я почав вчити хімію. Англійська - мій другий улюблений предмет. я звик добиватись свого працею і халяви не шукаю. А в яку групу йти не підкажете? Ссылка на комментарий
zlav Опубликовано 28 Апреля, 2008 в 18:55 Поделиться Опубликовано 28 Апреля, 2008 в 18:55 ти в цьому році будеш іти? якщо так то потім росповіси як воно там)рай або пекло?) Ссылка на комментарий
I Love MetaL Опубликовано 28 Апреля, 2008 в 19:24 Автор Поделиться Опубликовано 28 Апреля, 2008 в 19:24 Не, не повезло. Ето поступление стоило мне 4 лет тяжелого труда-ты не знаеш какого...но все-равно спасибо. А ты почему себя недооцениваешь? Конкурс в универ - 2 человека на место вполне реально поступить- даже по сертификату ЗНО. А ты , кстати, выпускник? Ні, не пощастило. Це коштувало мені 4 років праці, і ти не уявляєш , якої.....А вчитись не легко-головний універ країни все-таки. а ти випусник? Ні, не пощастило. Це коштувало мені 4 років праці, і ти не уявляєш , якої.....А вчитись не легко-головний універ країни все-таки. а ти випусник? бо я -так. Ссылка на комментарий
I Love MetaL Опубликовано 28 Апреля, 2008 в 19:33 Автор Поделиться Опубликовано 28 Апреля, 2008 в 19:33 Мобіла глючить...Висилає все шо бачить...розбив би об стіну, та на ній іНЕТ держиться. Ссылка на комментарий
Vova Опубликовано 1 Мая, 2008 в 19:47 Поделиться Опубликовано 1 Мая, 2008 в 19:47 1) Спеціалізація (розподіл по кафедрам - неорганіка, органіка, аналітика...) почнеться лише після двох років навчання. До цього проблема вибору не стоїть. 2) Нещодавно один з випускників універу підказав дуже слушну пораду: ні в якому разі не показуйте своєї зацікавленності в одержанні знань. Інакше можливі проблеми з де-якими непорядними викладачами. Ссылка на комментарий
I Love MetaL Опубликовано 2 Мая, 2008 в 17:06 Автор Поделиться Опубликовано 2 Мая, 2008 в 17:06 Дякую! Ссылка на комментарий
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти