DDT Опубликовано 28 Октября, 2009 в 14:34 Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 14:34 ... Землякам моїм в Украйні і не в Украйні моє дружнеє посланіє... Щойно продивлявся тему: "Хто з Є-бурга, озвіться!" Хочу створити щось подібне. Закони етикету цієї теми: :aq: КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ РОЗПАЛЮВАТИ МІЖНАРОДНУ, МІЖНАЦІОНАЛЬНУ, МОВНУ, РАСОВУ ВОРОЖНЕЧУ тощо :aq: . Багато вже цікавих тем були загублені завдяки "несвідомим елементам". Бути ввічливими один до одного. Офіційна мова сайту - російська. Я волів би бачити в цій темі українську. Тож варто знайти компроміс: хай кожен пише тією мовою, якою він володіє найліпше. Для тих російських колег, які з цікавості завітають сюди, ми можемо перекласти малозрозумілі моменти. Хай живе взаєморозуміння та взаємоповага! :ar: ЛАСКАВО ПРОСИМО!!! Ссылка на комментарий
Vova Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:06 Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:06 З України на форумі приблизно 25-30%. Ссылка на комментарий
DDT Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:27 Автор Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:27 Вітаю першого, хто наважився написати! На форумі (в одній із тем) хтось скаржився, мовляв, "українці не знають російської, їх коментарі неможливо розібрати" і т.д. Чи є це, на Вашу думку, проблемою? чи варто створити спеціальну тему в розділі "Допомога" для україномовної частини сайту? Ссылка на комментарий
Petruha04 Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:31 Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:31 DDT 90% из того, что здесь написано - понятно. Непонятными могут быть какие-то технические (специальные) моменты. Кто-то даже предлагал, чтобы люди, которые плохо могут общаться/писать по-русски писали бы по-украински, а знающие украинский и русский - переводили. Так бы смысл не терялся и грамотно выходило, но вот будут ли переводить - вопрос. ЛАСКАВО ПРОСИМО!!! - это что-то вроде - Заранее благодарю? (понравилась фраза) З.Ы.: Украинского вообще не знаю ))) Ссылка на комментарий
Sanyok112 Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:39 Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:39 Хоч я і не з України, але все рівно вирішив написати. DDT, як я зрозумів ви з Одеси (якщо помилився - прошу пробачити). Самому там не довелося побувати, а ось друг папи був у вас (чи то по відрядженню, чи то по якійсь іншій причині - не знаю) - красиве місто. А головне - народ у вас з гумором. P.s. Вибачаюся якщо переведення неточне десь Ссылка на комментарий
DDT Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:51 Автор Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:51 DDT90% из того, что здесь написано - понятно. Непонятными могут быть какие-то технические (специальные) моменты. Кто-то даже предлагал, чтобы люди, которые плохо могут общаться/писать по-русски писали бы по-украински, а знающие украинский и русский - переводили. Так бы смысл не терялся и грамотно выходило, но вот будут ли переводить - вопрос. ЛАСКАВО ПРОСИМО!!! - это что-то вроде - Заранее благодарю? (понравилась фраза) З.Ы.: Украинского вообще не знаю ))) Ласкаво просимо = добро пожаловать А если Вы понимаете не меньше 90% написанного - значит, украинский вы знаете (во всяком случае, лучше, чем многие мои сограждане, в том числе и некоторые форумчане). Я не часто бываю в Сети (смотрел - за сегодня 45 сообщений из 55, а ведь залогинился больше месяца назад), поэтому "весь груз ответственности" за переводы ляжет на завсегдатаев Vova, Вася Химикат и других. Но, чтобы узнать, действительно ли нужен специальный переводчик или даже специальная тема, следует выяснить, с кем мы работаем. Я полностью разделяю мнение одного из форумчан, который сазал: "Я думаю, что у тех, кто так безграмотно пишет, проблемы именно с украинским языком. Русский у нас понимают и могут свободно общаться примерно 85-90% населения. А вот со знанием украинского у многих жителей Юга и Востока Украины, в самом деле, есть некоторые проблемы. Хоч я і не з України, але все рівно вирішив написати. DDT, як я зрозумів ви з Одеси (якщо помилився - прошу пробачити). Самому там не довелося побувати, а ось друг папи був у вас (чи то по відрядженню, чи то по якійсь іншій причині - не знаю) - красиве місто. А головне - народ у вас з гумором. P.s. Вибачаюся якщо переведення неточне десь У Вас чудова українська. Завітайте до Одеси, це дуже красиве місто. У нас приємні, ввічливі та інтелігентні люди, чудові краєвиди, тепле синє море, лагідне та яскраве сонечко, найгарніші у світі дівчата. І - між нами - наш хімічний факультет найкращий у світі. Ласкаво просимо до нашого міста. З.І. А Ви з якого міста? Ссылка на комментарий
Sanyok112 Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:55 Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 15:55 У Вас чудова українська.Завітайте до Одеси, це дуже красиве місто. У нас приємні, ввічливі та інтелігентні люди, чудові краєвиди, тепле синє море, лагідне та яскраве сонечко, найгарніші у світі дівчата. І - між нами - наш хімічний факультет найкращий у світі. Ласкаво просимо до нашого міста. З.І. А Ви з якого міста? Я из Нерехты (Костромская область) Ссылка на комментарий
Вася Химикат Опубликовано 28 Октября, 2009 в 16:23 Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 16:23 У нас [...] найгарніші у світі дівчата. А докази є? Бажано візуальні Ссылка на комментарий
Sanyok112 Опубликовано 28 Октября, 2009 в 16:29 Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 16:29 DDT, Ось сиджу і фраза ваша в голові крутиться. Адже ось як сказав, так і потягнуло відразу до вас. Вам би в рекламному бізнесі працювати - талант пропадає З цитатою чомусь не вийшло відправити - форум пише що моє повідомлення є дублікатом Ссылка на комментарий
DDT Опубликовано 28 Октября, 2009 в 19:28 Автор Поделиться Опубликовано 28 Октября, 2009 в 19:28 Вибачте! Не міг писати. Причина вельми поважна - півфінал Кубку України Шахтар (Донецьк) 2 : 0 Динамо (Київ) Срна 24' Фернандінбо 90'+3 Футбол - то є гра мільйонів. А от цікаво, чи грає хтось із хіміків-форумчан у футбол? Що до мене - я воротник збірної нашого хімфаку. P.S. Чи знає хто, як завершився матч Дніпро-Металург(Д)? Ссылка на комментарий
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти