sirikonta Опубликовано 21 Января, 2022 в 06:50 Поделиться Опубликовано 21 Января, 2022 в 06:50 здравейте всички. наскоро бях приет в докторска програма и ще започна през есента. въпреки това, те изискват няколко изпита за назначаване за знанията ви в p-chem, o-chem, biological-chem и neorganic chem. в моята бакалавърска степен не предлагаха официален курс по неорганична химия и се чудех дали има нещо, което да ми помогне да уча за изпита. имам около два месеца преди изпитите. благодаря ти. Ссылка на комментарий
Paul_S Опубликовано 21 Января, 2022 в 16:00 Поделиться Опубликовано 21 Января, 2022 в 16:00 За два месяца все это выучить? Маловероятно. Ну, набери учебников побольше, сиди читай. Никто тебе не поможет, кроме тебя самого Ссылка на комментарий
sirikonta Опубликовано 23 Января, 2022 в 01:15 Автор Поделиться Опубликовано 23 Января, 2022 в 01:15 В 21.01.2022 в 10:50, sirikonta сказал: здравейте всички. наскоро бях приет в докторска програма и ще започна през есента. въпреки това, те изискват няколко изпита за назначаване за знанията ви vshare в p-chem, o-chem, biological-chem и neorganic chem. в моята бакалавърска степен не предлагаха офиц https://omegle.onl/ иален курс по неорганична химия и се чудех дали има нещо, което да ми помогне да уча за изпита. имам около два месеца преди изпитите. благодаря ти. issue got solvedd Ссылка на комментарий
_agrixolus_ Опубликовано 23 Января, 2022 в 03:30 Поделиться Опубликовано 23 Января, 2022 в 03:30 (изменено) За два месяца все это выучить? Маловероятно. Ну, набери учебников побольше, сиди читай. Никто тебе не поможет, кроме тебя самого ....... ☺️ Изменено 23 Января, 2022 в 03:31 пользователем _agrixolus_ Ссылка на комментарий
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти